Bel ons op 085-0190061

Of

Wil je starten met een nieuwe website of heb je nieuwe website een nieuwe look nodig? Wij bouwen mobiel- en gebruiksvriendelijke websites.

 

Over WordPress

Voor een nieuwe website wordt er gebruik gemaakt van het CSM systeem WordPress. Dit CSM systeem is het populairste open source systeem onder website bouwers. Vanwege de populariteit en de velen specialisten die hiermee werken, zijn er veel thema’s, plugins en andere applicaties beschikbaar om te website verder te verrijken.

 

Daarnaast is er online een grote community, waardoor problemen snel kunnen worden opgepakt en opgelost. Verder is het een duurzame oplossing voor de lange termijn, omdat het CSM, thema en plugins van tijd tot tijd worden geüpdatet met nieuwe mogelijkheden en betere beveilig.

 

Tot slot is WordPress zeer SEO-vriendelijk, waardoor de website goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines en goed gevonden kan worden in de zoekresultaten.

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd hoe wij andere bedrijven verder helpen met online marketing? Heeft u vragen over onze diensten? Wij helpen u graag verder met deskundig advies.

Ontwerp
Voor het bepalen van het ontwerp wordt er eerst gekeken naar de eisen en verwachtingen van de klant. Wil je bijvoorbeeld een shopomgeving of een duidelijk zoekfunctie binnen de website? Vervolgens gaan we op zoek naar een thema die hierop het beste aansluit en kiezen we deze template als ontwerp voor de nieuwe website.
Design & ontwikkeling
Voordat de website wordt ingericht, maken we eerst een zoekwoordanalyse om te zien wat de URL- en menustructuur moet zijn van de website. Dit is de basis van de website en vervolgens gaan we de website inrichten naar de huisstijl van jouw bedrijf, waarbij verdere afspraken worden verwerkt in de nieuwe website.
Tools & tracking
Nadat de website is ingericht, zorgen we ervoor dat de tracking helemaal op orde is. Dus de implementatie van verschillende tools als Google Analytics, Google Tag Manager, Search Console, Google Mijn Bedrijf, Call Tracking, Mailchimp, etc.
Evaluatie
De website is klaar voor livegang en samen lopen we er doorheen of alles naar wenst is en of we live kunnen gaan.
Rapportage & optimalisatie
De optimalisatie is een doorlopend proces die na livegang verder wordt uitgezet. Hierbij komen ook de SEO werkzaamheden bij kijken als het verder optimaliseren van de pagina’s om deze gebruiksvriendelijker te maken en beter zichtbaar te krijgen in zoekmachines.

Partners & accreditaties