Top

Online Adverteren TEST

Over Google Ads

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google waarmee bedrijven reclame kunnen maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes.

Google Ads maakt gebruik van het pay-per-clicksysteem (PPC). Dit houdt in dat de adverteerder pas hoeft te betalen voor zijn advertentie als er op zijn advertentie wordt geklikt.

Je kunt zelf bepalen wat het maximumbedrag is dat je wilt betalen per aangeklikte advertentie. Als er meerdere adverteerders zijn voor hetzelfde zoekwoord worden de advertenties bovenaan geplaatst die het meest relevant zijn en het hoogste bedrag bieden per klik.

Gratis SEA Scan

Nieuw of bestaand account

Voor nieuwe accounts wordt er eerst een zoekwoordanalyse gemaakt en op basis daarvan de potentie van de markt inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kunnen we inschatting maken wat de zoekvolumes zijn in de markt, wat de kosten per klik zijn en wat je uiteindelijk betaald voor een lead of transactie.

Voor bestaande accounts duiken we het account in en komen met een rapportage met verbeterpunten van de huidige campagnes en geven suggesties om nog meer rendement te halen uit het account.

p

Google Ads Search-certificering

Met meer dan 5 jaar ervaring hebben we veel verschillende accounts in diverse branches opgezet, beheerd en geoptimaliseerd. Dit zijn de kleine zzp-ers om de hoek die simpel weg een volle agenda willen, tot internationale accounts met grote budgetten van meer dan € 100.000 die verder willen groeien en meer rendement willen behalen.

Strategie

Het See-Think-Do-Care model van Google kan goed worden ingezet om aan te geven waar de bezoeker in de funnel zit en de campagnes hierop aan te sturen. Bezoekers die zoeken op specifieke producten/diensten zitten in een andere fase in de funnel dan iemand die zoekt op generieke zoektermen en zich aan het oriënteren is.

Voor bedrijven die willen starten met online marketing, is de focus in eerste instantie op de Do fase. Dit is het laaghangend fruit, waarbij de focus ligt op het genereren van transacties en leads tegen minimale kosten.

Daag jij ons uit!

Contact opnemen