Top

Graafmachineverhuur L.A.W. Tol B.V.

Graafmachineverhuur L.A.W. Tol B.V.
Online Adverteren, Projecten, Website, Zoekmachine Optimalisatie

Graafmachineverhuur L.A.W. Tol B.V. is een verhuurbedrijf van graafmachines met of zonder bediening en het transport van machines. In Nederland zijn zij de grootste verhuurbedrijf op het gebied van graafmachines met daarbij de grootste wagenpark van meer dan 200 machines.

Nieuwe Website

We zijn eerst aan de slag gegaan om een nieuwe website te lanceren die voldoet aan alle vereisten om goed zichtbaar te zijn op alle belangrijke zoekwoorden die relevant zijn voor het verhuurbedrijf. Dit heeft geresulteerd met top 1 positie op het belangrijkste zoekwoord ‘graafmachineverhuur’.

Zoekmachine Optimalisatie

Daarnaast zijn ze goed zichtbaar in de Google Maps resultaten, nadat we het ‘Mijn Bedrijf account’ van Google hadden geoptimaliseerd.

Ook zijn ze op de eerste pagina van Google zichtbaar met de bedrijfsvideo van het bedrijf, waardoor potentiƫle klanten via YouTube direct de video kunnen bekijken van het bedrijf.

Nadat de website tot in de puntjes goed functioneerde en alles goed doorgemeten werd, zijn we begonnen met het adverteren op de belangrijkste zoekwoorden.

Door het adverteren zijn we dus op het zoekwoord ‘graafmachineverhuur’ zichtbaar op 4 onderdelen, namelijk:

  1. Online Advertentie;
  2. Google Maps zoekresultaat;
  3. Top 1 positie organische zoekresultaat;
  4. YouTube bedrijfsvideo.

 

 

Date