Bel me op 085-0190108

Of

Wil je starten met Google Ads en ben je op zoek naar een goede freelancer? Lukt het niet om goede resultaten te behalen of ben je benieuwd hoe je de prestaties van de campagnes kunt verbeteren? Of ben je gewoon niet zo tevreden met je huidige bureau?

Ik help je graag verder met jouw Google Ads account en het verbeteren van het rendement op de campagnes.

Voordelen op een rijtje

  • Onbeperkt campagnes, advertenties en zoekwoorden
  • Gratis SEA scan van jouw Google Ads account
  • Wekelijkse optimalisaties van de campagnes
  • Heldere maandelijkse evaluaties en actiepunten
  • Geen contracten. Gewoon op basis van vertrouwen en prestaties

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd hoe ik andere bedrijven verder help met Google Ads? Heb je vragen over mijn diensten? Ik help je graag verder met eerlijk en deskundig advies.

Welke campagnemogelijkheden biedt Google Ads?

Zoekcampagnes

Met zoekcampagnes kan je door middel van tekst advertenties mensen bereiken wanneer ze op Google (Google.nl of Google.com) zoeken naar zoektermen die gerelateerd zijn aan jouw producten en diensten.

Shoppingcampagnes

Shoppingcampagnes zijn belangrijk voor verkopers die hun productvoorraad willen verkopen via Google Shopping. Verder is het ook mogelijk om gratis productvermeldingen te verkrijgen door je aan te melden voor het organische programma van Merchant Center.

Displaycampagnes

Met displaycampagnes kan je met beeldadvertenties mensen bereiken op websites en apps die zijn aangesloten bij het netwerk van Google.

Videocampagnes

Met videocampagnes kan je door middel van videoadvertenties mensen bereiken op YouTube en andere websites. Videocampagnes zijn sterke campagnetypes om terugkerende bezoekers door middel van video's opnieuw aan te sporen om contact op te nemen.

Ruime ervaring

Als SEA specialist heb ik veel verschillende klanten voorbij zien komen. Van internationale reisorganisaties met maandelijkse budgetten van meer dan € 100.000 tot de kleine ZZP’ers die gewoon een volle agenda nodig hebben met opdrachten.

Transparant

Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten. Hierin vermeld ik duidelijk wat er goed en minder goed is gegaan en kom ik met heldere actiepunten om de campagnes te optimaliseren.

Waarom kiezen voor mij?

SEA scan en/of zoekwoordonderzoek (GRATIS)
Bij een bestaand account maken we een SEA scan van een account en komen we met een verbeterplan om het account te optimaliseren.

Voor een nieuw account starten we met een zoekwoordonderzoek en prognose op basis van je website en concurrenten. Hierdoor kunnen we een inschatting maken van de potentie van de markt.

KPI's opstellen & budgetbepaling
Nadat we een analyse hebben gemaakt van het account, stellen we gezamenlijk doelen (omzetgroei, naamsbekendheid, meer leads, meer rendement, etc.) op en KPI's (budgetten, kosten per lead/acquisitie, rendement op advertentiekosten, etc.) om deze doelen te behalen.
Opzet campagnes & tracking
Zodra we het eens zijn over de KPI's en doelen die we met elkaar hebben bepaald, gaan we aan de slag om de strategie uit te werken. Dus op welke wijze we deze targets gaan behalen. Deze strategie (campagnetypes, geotargeting, doelgroeplijsten, advertenties, etc.) leggen we eerst bij jou voor voordat we deze ook gaan uitwerken. Hierdoor heb je zelf ook invloed op de strategie waarbij we jouw inzichten van de markt gaan verwerken in de strategie (denk aan advertentieteksten, doelgroeptargeting, plaatsingen, etc.)

Verder gaan we aan de slag met Google Analytics om alles goed door te meten. Hierbij maken we doelgroeplijsten om terugkerende bezoekers te targeten met onze campagnes en stellen we conversiedoelen op om aan te kunnen sturen op de KPI's die we met elkaar hebben afgesproken.
Analyse & rapportage
Je ontvangt maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten. Hierin vermeld ik duidelijk wat er goed en minder goed is gegaan en kom ik met heldere actiepunten om de campagnes te optimaliseren. Op deze manier weet je precies wat er gedaan wordt aan jouw account en waar je uiteindelijk voor betaalt. Verder hebben we wekelijks contact over de vorderingen van het account of als campagnes bijgestuurd moeten worden.
Campagnebeheer & optimalisatie
Wekelijks wordt op basis van de analyse en verbeterpunten de campagnes geoptimaliseerd. Daarnaast zullen we verschillende testen uitvoeren en verkennen we nieuwe kansen om de campagnes verder te optimaliseren.

Partners & accreditaties

Vraag een gratis SEA scan aan!

Benieuwd op welke punten jouw account geoptimaliseerd kan worden.

Vrijblijvend een scan van jouw account