Online Adverteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om online te adverteren en de zichtbaarheid voor jouw bedrijf online te vergroten. 

De meest bekende platformen:

  • Google (zoekmachine)
  • BING (zoekmachine)
  • Facebook (social media)
  • LinkedIn (social media)
  • Bol.com (marketplace)
  • Amazon (marketplace)
  • Marktplaats (marketplace)

Om een goed rendement te behalen op je campagnes is het verstandig om dit uit te besteden aan een specialist. 

We hebben inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met online adverteren en met deze kennis kunnen we jou bedrijf met goed ingerichte campagnes laten groeien.

Strategie

Zoekwoordonderzoek
Bij een bestaand account maken we een analyse van de campagnes en werken we een plan uit om de prestaties te verbeteren. Bij een nieuw account maken we een zoekwoordonderzoek en een prognose wat het rendement op de campagnes zijn.
KPI's opstellen & budgetbepaling
Zodra we een analyse hebben gemaakt van het account, stellen we KPI's op waarop we gaan aansturen. Het budget wordt in samenspraak afgestemd over de verschillende campagnes.
Opzet campagnes & tracking
Zodra de opzet is goedgekeurd, dus geo-targeting, advertenties, zoekwoorden, extensies, etc. gaan we aan de slag met het opzetten van de campagnes. Verder wordt er verschillende koppelingen (doelgroepen, conversiedoelen, websitestatistieken, etc.) gemaakt om alles goed door te meten.
Analyse & rapportage
Wekelijks komen we met een analyse en rapportage met verbeterpunten van de campagnes. Verder zullen we ook meedenken in het verbeteren van de website prestaties en inzichten/trends die we zien in de markt.
Campagnebeheer & optimalisatie
Wekelijks wordt op basis van de analyse en verbeterpunten de campagnes geoptimaliseerd. Daarnaast zullen we verschillende testen uitvoeren en zoeken we naar nieuwe kansen om het aantal leads/omzet verder te vergroten.