Top

Online Adverteren

Online Adverteren

DuijlMedia is specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van SEA campagnes. Wilt u starten met online adverteren of meer rendement halen uit uw huidige campagnes? Vraag een gratis SEA check aan!

Adverteren met Google Ads

Wordt gevonden door potentiƫle klanten in de zoekresultaten van Google die op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt.
U betaalt alleen als er wordt geklikt naar uw website of zodra er wordt gebeld naar uw bedrijf.

Adverteren in het Zoeknetwerk

Bereik de juiste doelgroepen door te adverteren in het display netwerk van Google. Door te adverteren in het Google Display netwerk bereikt u potentiƫle klanten op websites/apps die zijn aangesloten bij het display netwerk of op gerelateerde plaatsingen van Google als Youtube, Gmail, etc.

Adverteren op YouTube

Bereik de juiste doelgroepen met video-advertenties wanneer ze zoeken of kijken naar video's op YouTube. U betaalt zodra er interesse wordt getoond in uw video-advertentie.

Adverteren op Facebook

Met Facebook-advertenties kunt u een groot en relevant publiek bereiken. Stel uw campagne in met de juiste doelgroepen om uw naamsbekendheid, betrokkenheid en conversies te verhogen.

Adverteren op Instagram

Instagram is op dit moment de snelst groeiende medium en daardoor een goed kanaal om uw doelgroepen te bereiken. Bereik uw doelgroep om uw bedrijf, product of dienst te promoten.